Saturday, October 30, 2010

Stadium Bukit Jalil akan merah menyalo !!

Dijangkakan malam ini Stadium Bukit Jalil akan menjadi merah menyalo dengan penyokong Kelantan. Merah menyalo dengan penyokong tak apa, jangan pula stadium jadi merah menyalo sebab terbakar dengan api.

Tahun lepas ada penyokong yang bersikap seperti siamang. Orang lain bersemangat tengok bola, tapi mereka buat naya.

Orang tengok bola di stadium tapi ada yang berlagak macam tengok bola di tepi pantai. Siap buat camp fire lagi dengan membakor kerusi stadium stadium. Fuhhh...memang kreatif.

Agak-agak korang lah, malam ni ada peluang nak tengok siamang buat camp fire lagi ke?



Apa-apa pun, all the best kepada pasukan Kelantan dan Negeri Sembilan. Hanya yang terbaik berhak untuk menjulang Piala Malaysia.

Nasionalis1982: Tak sempat si sotong Paul nak buat ramalan siapa juara. Apa-apa pun aku pilih Negeri Sembilan. hehe.

1 comment:

Gelombang Rakyat said...

Salam Perjuangan,

Blog Gelombang Rakyat ingin mengucapkan SYABAS kepada Tuan yang berjaya menghasilkan sebuah blog yan begitu mantap dengan artikel2 yang bernas.

Di harap dapat memberi tunjuk ajar mengenai cara penghasilan artikel yang mantap.

Saya dan kesemua team blogger Wangsa Maju akan turut sama membantu dalam mendedah dan membongkar strategi kotor pembangkang.

Saya tlh linkkan blog Tuan di dalam blog pilihan di blog saya..

Harap Tuan juga dapat linkkan blog saya bagi memperkenalkan kepada pengunjung di blog anda..


SEKIAN, SALAM KASIH IKHLAS DARI,

Melayu CinDia
Blogger Gelombang Rakyat.

http://gelombang-rakyat.blogspot.com/