Wednesday, September 8, 2010

Demi demokrasi, penyokong ZAID perlu tampil buat sidang media !!


Apabila para pengampu dan pembodek sudah mula membuat sidang media untuk menyatakan sokongan ‘padu’ kepada Azmin Ali, bagaimana pula dengan penyokong Zaid Ibrahim? Adakah penyokong Zaid ‘malu-malu’ untuk buat sidang media dan nyatakan sokongan secara terbuka kepada Zaid Ibrahim?

Penyokong Zaid perlu buka mata dan muhasabah diri. Lihat apa yang dilakukan oleh pengampu dan pembodek Azmin. Walaupun secara tersiratnya tujuan sidang media itu dilakukan untuk menyokong Azmin, tapi secara tersiratnya adalah ‘cara melawan Zaid Ibrahim’. Tidak kah kamu kasihan pada Zaid Ibrahim yang dilihat ‘diserang’ kiri dan kanan, depan dan belakang.


Demi demokrasi, penyokong Zaid perlu tampil ke hadapan dan buat sidang media. Nyatakan sokongan padu kamu pada Zaid.


Dan demi demokrasi juga, Zaid Ibrahim dan Azmin Ali harus bertanding merebut jawatan TIMBALAN PRESIDEN PKR. Jangan biarkan demokrasi mati rentung dalam PKR. Hahahahaha


3 comments:

Anonymous said...

Padan muka Zaid,nak sangat kuasa tgk la sapa lebih berkuasa Azmin...

Zaid ni kira kira bebal dan tebal muka, menyondol pun kira 2nd hand item jugak depan mata Anwar yg nyata amat menyayangi Azmin..gamaknya tak lama lagi Azmin akan keluar buku pertama sepertimana adiknya juga

Anonymous said...

adakah zaid ibrahim itu si 'kuda trojan'??

Anonymous said...

Alah apa susah sangat kalau azmin kalah kepada zaid maka buat jer demontrasi depan rumah DS Anwar mintak adakan semula pemilihan.