Sunday, September 26, 2010

Anwar Ibrahim akan menangis dan terharu tengok gambar ni...


Huyoooo..ramainya ahli mesyuarat AMK Keadilan Cabang Batu. Berduyunnnn tiba ......


7 comments:

adf55650 said...

X heran la. PKR kan penaja Pengundi Hantu. Yg tak nampak hadir tu semue hantu la.
Lagipun Anwar tak kan menangis, yg penting ahli keluarganya dan gundeknya terpilih untuk memegang jawatan dalam Parti Keluarga Regime

Anonymous said...

hehehhe..setutju!

hilbert said...

salam bro,
saya setuju dgn ADF55650,
ada tu yg duduk dikerusi yg kita nampak kosong...
hehehe..sapa yg tak nampak anak luar ehehe..payah nak cakaplah...

Anonymous said...

salam,

mereka ni dah konfiden menang. sebab tu tak payah susah2 masuk mesyuarat. esok2 semua orang akan sokong masa pru13. kan pr kata rakyat malaysia majoriti dah sokong depa? (walaupun pkr jadi parti keluarga dirajal****)

lawaks

Anonymous said...

saifudin nasution kata ibu pejabat keadilan terima permohonan keahlian sebanyak beratus ribu sebulan. hahahahaha..semuanya permohonan daripada mambang dan jembalang

Anonymous said...

Sebab itu Anuar tak mahu ada kan pemilihan parti takut jadi macam ni lah tapi Syed Hussin tebeh cekap dari Anuar dia tidak mahu pertahankan T/Prisdent PKR jadi Anuar terpaksa mengadakan pemilihan juga bermakna Syed Hussin telah check mate Anuar kita bolih lihat dalam PKR berebut berebut kuasa belum lagi perintah negara kalau perintah habis lingkup betul lah kata TUN M org melayu akan hilang kuasa kalau pembakang memerintah negara.

Anonymous said...

Ini lagi teruk dari Semangat46 nihh..Macamana diorang boleh menang byk PRU12? betullah pakai hantu segala jembalang zombi sume!