Tuesday, August 3, 2010

Anwar Ibrahim jolok Jho Low

Aiya..Latuk. Apa salah wa. Wa tak kacau sama lu. Wa cuma kacau Paris Hilton. Kenapa lu bising-bising sama wa. Kenapa lu sebut nama dalam lu punya celamah (ceramah) politik?


Lu jeles sama wa ka sebab wa dapat enjoy-enjoy sama Paris Hilton?


Wa lasa aaa…lu ni memang kuat cembulu (cemburu). Semalam aaa…wa dapat tau yang lu punya kes liwatttt aaa kena tunda. Wa tak pasti sebab apa. Tapi yang wa dapat tau aa, lu tak puas hati sama itu hubungan lomantis (romantis) antara Saiful and Farah Azlina. Wa lasa lu bukan tak puas hati, tapi dalam hati lu aaa ada selikit itu bunga-bunga cembulu kan sama diaolang sebab dapat berhubungan lomantis. Jadi, apa yang lu dapat? Lu cuma dapat jeling dan telan air liur saja loooo…hehe


Wa tau la wa sudah femes sekalang. Manyak media dalam dan luar negara tulis news fasal wa. Semua news yang baik-baik punya. Ini negala Malaysia aaa pun dapat nama baik apa sebab wa sudah kasi femes. Wa dating sama Paris Hilton…sapa yang tidak kenal itu awek.


Kalau lu masih jeles sama wa, apa wa bulih buat. Wa cuma insan biasa. Wa ada nombor telefon Paris Hilton. Latuk, lu ada?


Berita asal - Anwar Ibrahim mendakwa jutawan Low Taek Jho, yang lebih dikenali dengan panggilan Jho Low, telah diberikan kontrak pembangunan semula pangkala udara Sungai Besi.


"Ini Jho Low boleh pergi 'enjoy' dengan Paris Hilton. Arak pun jutaan ringgit. Najib dan Rosmah bagi projek. Tender? Tiada. Cadangan projek? Tiada. Bolehkah rakyat terima ini,” soal Anwar.


2 comments:

Anonymous said...

Anwar : Tak guna betul la si Jho Low nih. Aku dah lama admirer sama Paris Hilton tu. Cis ..cis !

ApaKataPAS said...

Apa Kata PAS bila sekutu beragama Islam utama mereka mengaku emaknya seorang Kristian?