Thursday, January 27, 2011

Nik Aziz sain autograf atas bendera DAP

MBNikAziz arrvs @ LabisTengah ceramah and signs on DAP flag w/ DrBooChengHau & ErTeckHwa- Klik SINI

6 comments:

Anonymous said...

Kuda berserban dan berjanggut DAPigs, dah macam elvis tua sign autograph lak aku tengok

sapo nak autograf aku said...

"hambo raso macam hambo ni dah mengalahkan artis popular..hehe"

Anonymous said...

Agaknye dah berape ratus kafir harbi DAP yang berjaya PAS tarbiah masuk Islam??
atau
Agaknye dah berape ribu ostat PAS yang ikut resam DAP??

siapa tarbiah siapa??

Anonymous said...

Perjuangan PAS adalah kosong. Saya tak nampak sebarang usaha PAS ke arah kebangkitan Islam, Melayu dan Malaysia.

PAS hanya nampak gah di pentas ceramah. Mereka pakar dalam memainkan persepsi dan isu. Tolak PAS, bermakna kita tolak DAP.

Jeffry said...

"SAJO AMBO TERIMO NIKAH DAPNGOK DENGE MASKAWIN AKIDAH AMBO TUNAIIIII"

Anonymous said...

celako tul le ko punyer ayat jeffry.hahaha :)