Thursday, December 22, 2011

Tangguh SBPA: Tunggu kenyataan rasmi dari PMSehingga sekarang, PM masih belum mengeluarkan apa-apa makluman mengenai penangguhan SBPA. Pihak JPA juga belum mengeluarkan kenyataan rasmi berkenaan hal ini.

Tapi, Presiden Ceupacs iaitu Omar Osman sudah buat pendedahan kepada media. Apa cerita ni beb? Dia tak patut mendahului PM atau JPA dalam mengeluarkan kenyataan sebegini.


Kepada penjawat awam, anda patut tunggu kenyataan rasmi daripada PM atau JPA terlebih dahulu sebelum ambil tindakan selanjutnya.


6 comments:

Anonymous said...

ada yang dah order kereta baru terus terbantut nak tukar kereta. ha ha ha

Anonymous said...

Kakitangan Awam patut akur lah dengan CUEPACS kerana mereka mewakili kakitangan awam keseluruhannya. Mereka bukannya nak aniaya penjawat awam tapi mereka nak pastikan kebajikan penjawat awam terbela. Syabas CUEPACS.

Anonymous said...

patut pun tangguh, banyak sangat yang sulitnya... tanya gaji sendiri pun sulit... cisss... penganiyaan terancang kejam sungguh! Bengong..!

Anonymous said...

aku ok je dapat maklumat gaji. Amaun pun dah dapat. Caranya aku call bilik gerakan kementerian.

Neilkie69 said...

aku pun dah dapat tahu amaun gaji jan dan dah tanda tangan dah skim baru ni. banyak berubahan yang dapat. Amaun kainkan itu nak guna untuk tabungan...agus skim baru ni...

Anonymous said...

Syabas CUEPACS... banyak tanda persoalan di dalam SBPA ni... terutamanya dasar Exit Policy yang tidak diterangkan secara detail dan perkara 93 dalam pekeliling tu..