Friday, November 26, 2010

Azmin Ali terkejut. Dewan Sivik PJ penuh sesak.


Biasanya tak ramai yang datang mesyuarat. Jarang-jarang,Sebab tu lah malu nak bagitau dalam twitter. Nak update gambar suasana mesyuarat? Ah...lagi lah malu.

Kantoi. Ini gambar mesyuarat AMK Keadilan Cabang Batu.
Wow..ramainya. Berduyunnnn tiba....

Hari ini, ada orang terkejut. Terkejut sebab ramai yang datang mesyuarat. Maklumlah, ini kan Kongres Nasional. Semua ahli dari pelusuk negara hadir. Peluang baik, jadi kena lah update dalam twitter. Sambil tu boleh 'sindir' Utusan dan TV3.

(klik gambar untuk imej lebih jelas)

Kena bagitau juga pada semua ahli Parti Kian Roboh di luar sana. Nanti orang ingat yang ramai-ramai ni adalah mesyuarat tupperware, bukan mesyuarat PKR. Hehe.


6 comments:

Anonymous said...

Azmin..Azmin...aku tau kenapa hang marah sangat pada Utusan.
Sebab Zaid dapat liputan oleh media tu kan. Frust tak sudah. hehehe

hahn said...

Orang dalam bermimpi. Biarlah dia dgn mimpi indahnya.

Mimpi ngeri akan menyusul kemudian tidak lama lagi.

Wake UP! said...

Jom! Jom! Jom kita pakat keluar ramai-ramai.

melayurayadaily said...

blog sdr saya pautkan ke http://melayurayadaily.blogspot.com dan http://anginria.blogspot.com. mohon jika ada ruang dilaman saudara tolong selitkan. TQ

Anonymous said...

huuuuuu... ramai gile. Mesti PRU-13 ni BN bungkus habis. Keahlian penyokong2 Parti K Roboh semakin bertambah & bertambah setiap saat. Pernah dulu pemimpin Parti K Roboh kata, sebulan 30,000 org memohon jadi ahli PKR. Tapi bile mengundi, 10% je yg nmpk.. 90% lagi dh jadi hantu pula. Kah.. kah.. kah...

Anonymous said...

Riak & takburnye si kekasih Anuaw ni.. sempat lg nk twitter beritahu perkara tu, mgkn kekononnya dgn adenye dia jd Timb. Presiden, org suka dtg ke mesyuarat PKR kot. Riak.. riak.. riak...