Saturday, April 24, 2010

Anwar kena jawab dalam tempoh 7 hari - Ezam


Lebih banyak bukti baru akan didedahkan tidak lama lagi yang mengaitkan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan pemimpin-pemimpin Yahudi.

Bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Ezam Mohd. Noor berkata, tindakan itu akan dibuat jika Anwar masih mengambil sikap mendiamkan diri dan tidak menjawab segala pendedahannya sebelum ini.

''Baru-baru ini saya telah mendedahkan hubungan Anwar dengan bekas Presiden Bank Dunia, Paul D. Wolfowitz yang merupakan bangsa Yahudi yang bertanggungjawab menjadi arkitek perang Iraq sehingga membunuh ratusan ribu umat Islam.

''Saya telah berikan tempoh seminggu kepada beliau untuk menjawab dan membuat penafian.

''Sekiranya tiada jawapan saya akan terus mendedahkan bukti-bukti baru supaya rakyat mengetahui bahawa beliau ialah 'boneka Israel' dan pengkhianat negara".


2 comments:

Anonymous said...

takan mahunya dia nak mjawab... buang masa je... lebih baik dia menjubur puas2 dlm 7 hari tu... geli dapat, taik pun berselepat... kalu mjawab kat ezam kang, dia plak dapat malu... kalu menjubur, dia dapat kemaluan...

Anonymous said...

Walau pun karat tu akan menang tapi UMNO masih kalah sebab masih percaya pada species karat ini. Masih segar dalam ingatan macamana kaum karat ni mengugut BN kalah 5 negeri semasa keputusan awal PRU 13 dulu.Menang sorak kampung tergadai lagi. TAHNIAH . Noparty