Friday, May 6, 2011

Shamsul AMK akan 'beraksi' di Masjid Negara hari ini?


Kita ke masjid nak solat. Dia ke masjid nak berhimpun.

12 comments:

Bingai @ Bangang said...

jom ke Masjid Negara dan boo dia hari ini!

Anonymous said...

sam ketot tongong, tak payah gi masjid negara la, gi rusila lagi baik, pertamanya dekat, keduanya bolih jumpa haji hadi. buatlah amal ikut cara islam, nabi semasa perang pun baca doa. inikan kita umat islam, masa kena fitnah ni la patut lagi banyak baca doa, solat hajat dan baca yasin, doakanlah agar penfitnah utama, iaitu pelakun filem lucah yang menyamar sebagai dsai, malaun yang berlakun sebagai pemimpin idola anda inilah pengkhianat, pendusta, penfitnah, dialah yang patut anda doakan agar musnah sehingga tenggelam bersalam qarun kerana kedajalannya yang sanggup berlakun sebagai dsai, pemimpin kesanyangan anda. ajaklah semua ahli pkr dan pas buat amalan yang sama lepas solat jumaat. bayangkan seluruh rakyat malaysia mendoakan agar dilaknat allah pelakun yang menyamar dsai, saya ulangi seluruh rakyat malaysia, oii banyak tu.

amk kenit said...

jom kita pi ludah muka dia

Anonymous said...

Ptuiiiii

Anonymous said...

Siapa yang ikut bodoh macam aku ikut reformasi dulu. Baik pi kerja lepas sembahyang Jumaat, ingat kat anak, bini atau ibu bapa dan diri sendiri. Kalau kena tangkap ke, kena balig batu ke siapa susah? Ada ANUwar nak tolong bagi duit? Tak ada punya. Perlu ingat.... tidak semua rakyat Malaysia menyokong ANUwar. Buktikan majoriti rakyat menyoking ANUwar..... Kalu menang mengundi, SPR itu telus tapi kalau kalah kata ada hantu Kal Limah pergi pangkah undi.

Z

Dulu PAS sekarang sikit-sikit PAS

Anonymous said...

Tak ada kerja lain gamaknya nak pergi berdemo? Bikin malu saja... Time nak demo pergi masjid, time tak ada demo berapa kerat la yang pergi masjid....

Ptuiiiii...Ptuiii....Ptuiii Anuar Ibrahim. Pasal kao la negara porak peranda. Mabuk power!!! Pergi minum power root banyak-banyak kalau nak lebih power. Ptuiii....Ptuiii....Ptuiiii sekali lagi

mikael said...

budak ketot ni memang bingai..buat malu je masjid tempat ibadat dah jadi mcm zoo..

Anonymous said...

Shamsul AMK elok pegi solat di zoo negara. Atau di funfair. Barulah sesuai dengan agenda busuk kamu tu.

gun said...

Celaka punya manusia, menggunakan masjid sebagai tempat terakhir penyatuan umat Islam sbg platform politik,sial haramjadah anak gampang. Elok manusia spt ini dipijak shj, khhhaaakkkk.. ptuihhhh...... sial!

Anonymous said...

Di hari Jumaat yang mulia ini mohonlah perlindungan dari Allah supaya anak2 dan cucu2 kita menjadi manusia yang berguna dan tidak menghuruharakan negara.

Jauhkan mereka dari maksiat...dan jangan2 sekali menyokong mereka yang melakukannya. Pada En.Samsudin bedoalah hari ini supaya Allah tunjukkan pelaku dalam video sex tersebut.Kalau boleh bawa boss anda sekali ka Masjid Negara pakai Jam Omega dan bermuhabalah lah hari ini apa nak takut demo berani!

Kakitangan kerajaan lepas solat balik office....untuk mencari rezeki yang halal. Jangan ponteng kerja dosa makan gaji tak halal.

Nasionalis1982 said...

Anon 12:37pm,

Boleh saya tahu siapa En Samsudin yg anda maksudkan? :D

Anonymous said...

salam semua...

Sam KETOT..apa kategorikan kau ni lelaki paling sundal di Malaysia.kerana apa..? Kerana kau ni manusia bajingan yang tiada pendirian,serta suka buat perkara perkara yang menyusahkan orang ramai.
Sam KETOT...cuba kau fikirkan..jika kau buat demo di masjid negara..di mana lalulintas akan menjadi kelam kabut,sukar bagi mereka nak berurusan dan pandangan pelancong terhadap islam itu sendiri.Sesungguhnya amat malang bagi kamu bila Allah menciptakan kamu di dunia ini.
Sam KETOT...tak usahlah nak tunjuk bahawa kau ni seorang bagus.Kerana aku sebagai rakyat biasa sudah dapat menilai siapa kau sebenarnya....Melayu paling bangsat di dalam sejarah malaysia.