Monday, January 16, 2012

Dr Hasan Ali : Mengapa saya tidak boleh bekerja dengan Anwar?

Sumber gambar- Agenda Daily

Dalam temubual dengan BBC, Anwar Ibrahim menyokong supaya dihapuskan undang-undang liwat dalam negara. Apa komen Dr Hasan Ali iaitu bekas ahli PAS?

“Ini ialah sebab mengapa saya tidak boleh bekerja dengannya. Ini adalah faktor mengapa rakyat Malaysia perlu menolak Anwar."

“LGBTs (lesbian, homoseksual, dwiseksual dan transeksual) disahkan di Malaysia! Tuhan melarang! Saya boleh melihat keadaan yang sukar jika perkara itu berlaku.”

“(Dia) akan menjadikan perkara itu 'halal'. Tuhan melarang, dan masyarakat akan berada dalam keadaan huru-hara dan kucar-kacir jika itu berlaku."

Dr Hasan Ali betul. Dia nampak dengan jelas apa yang berlaku. Malang sekali dengan pemimpin di dalam parti PAS. Mana suara Hj Hadi? Mana suara Nik Aziz?

Kita harus faham, jika undang-undang liwat dilonggar atau dihapus maka gejala terlaknat ini akan lebih terancang di bumi Malaysia. Keadaan akan jadi lebih membimbangkan. Kelab gay dan lesbian akan lebih bertambah.

Lihat apa nasib Kaum Nabi Lut. Kaum yang mengamalkan liwat dihapuskan dari muka bumi dengan aliran larva dan gempa bumi yang dasyat sekali.

8 comments:

Anonymous said...

LGBT ... LGE... apa lagi... asal ada LG kat depan, mesti buat Malaysia kacau bilau .....

hangkedee said...

Demi Islam,melayu dan raja Melayu,ayoh terus kan lanyak penjubur penjubur pewaris pengikut Nabi Luth.Di laknat Allah bumi terbalik.Bau busuk menusuk hidung air lava yang panas.

Anonymous said...

Dalam bahasa Romania, PAS itu maksudnya anjing. Sesuai sgt sbb PAS itu anjing Anwar. Disuruh berak dia berak, disuruh senyap dia senyap.

Ms Pearl said...

well Hassan Ali dah tau lama kan pekara ni kenapa berdiam diri.....kenapa baru sekarang nak bising mcm ni?

p/s: sukar nak bezakan orang marah kena terbuang or orang marah kerana Allah......

usin said...

kalau menilai LGBT dgn suci hati tanpa ada kepentingan politik dan kuasa, pas sudah pasti akan menolak anwar. tak tau kenapa pemuka2 pas ni masih tak sedar2. masing2 mabuk barangkali...

Anonymous said...

PAS TERGOLONG DARI UMAT NABI LUT SPESIS PENGHISAP KOTE DAN PELIWAT.


FATWA LIWAT AKAN DIWARTAKAN .

....PAS FOR 1KOTE

Anonymous said...

yang meliwat je yg suka & sokong peliwat..mata hati golongan ni dah buta krn nafsu..jauhi siBABI dan gerombolannya yg munafik dan dilaknat Allah..selamatkan malaysia drp kemaraan golongan jahiliah ini...

Anonymous said...

@Miss pearl

Sorry to says...lihat lah isu nie secara ikhlas dan jujur ... keraguaan itu adalah bisikan syaitan.

Well Umat Islam diberi berbagai cara untuk mengatasi dan mencegah kemungkaran..
Phase 1 telah dilakukan oleh Hassan Ali dengan sebaik mungkin..iaitu KUASA...namun terbantut bila kehilangan upaya bertindak bila tersingkir..Beluai adalah dalam PHASE ke 2 nya...memberi penerangan dan menyedarkan ummat yang mahu sedar dari muslihat Dajal..bersyukurlah kita....jangan lah sampai kita tunggu dia melalui phase yang lemah iaitu sekadar berdoa sahaja..yang termampu.

Full throttle sis dan Umat yang cintakan Islam seharusnya teguh menyokong anjurannya.

Buanglah keraguan tu....think straight..

wassalam.