Wednesday, January 4, 2012

Bebas Anwar 901 - Kain rentang yang menghasut

Percubaan untuk mempengaruhi orang ramai supaya mengambil bahagian dalam "901 Free Anwar Campaign" di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur Isnin depan boleh melemahkan badan kehakiman, kata Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Khalid Abu Bakar.

Beliau menggesa orang ramai supaya tidak terpengaruh dengan pihak-pihak tertentu yang cuba mengheret rakyat ke jalan-jalan dan boleh menyebabkan pergolakan di negara ini.

"Pihak polis mendapati banyak kain rentang dipasang di tempat-tempat awam dan blog menghasut orang ramai untuk menyertai demonstrasi berhubung dengan keputusan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dijadualkan pada hari itu."


3 comments:

Anonymous said...

Konspirasi kepala hotak diaorang..! Air mani anwargay ada dlm dubur orang.., dibuktikan melalui DNA.... nak kata mcmana lagi?

Yang nak berhimpun d mahkamah tu laa yang benar2 berkonspirasi dengan terang2..!

CHECKMATE, ANWAR...!!

Anonymous said...

anwar bakal bersemayam di istana sungai buloh sebagai imam mahadi tahap cipan dan khalifah silat china doll. dia memang terer bersilat. sila lihat video dia membelasah china doll. menyerang tanpa henti dan tanpa kesakitan pinggang. jadi semasa bersemayam di istana sg buloh di harap beliau dapat memimpi rakyat dengan cara bersilat yang digunakan terhadap china doll

Anonymous said...

minta kepada semua jurufoto dan jururakam, ambik gambar sorang-sorang yang join sekaki dengan demo tu nanti, pastu carilah maklumat dorang sumer sampai dapat, pastu buat soal siasat,kajian dan yangs ewaktu dengannnya, adakah mereka menyertai kerana sokong anwar ataupun duit anwar? buat dakwaan berkelompok, sumbat sorang2 dalam penjara, benda kalau tak diperangi dari awal boleh jahanam negara, sebelum negara jadi macam kat mesir, kita hantar dulu dorang ke mesir!