Tuesday, July 12, 2011

Anwar jangan lupa 13 Julai, kes liwat akan disebut semula.Pada 9 Julai, Anwar terkulai layu di atas katil hospital setelah tumbang 'terkena bedilan' gas pemedih mata. Ada orang kata dia hampir nazak. Bacaan yasin juga kedengaran. 10 Julai 'hampir' diumumkan sebagai cuti peristiwa (memang cuti pun sebab hari ahad).

Pada 11 Julai, Anwar dilihat menaiki pesawat Air Asia dengan memakai pendakap leher. Diberitakan beliau dalam perjalanan menuju ke Langkawi untuk beri satu ceramah anjuran kerajaan Kedah. Ada orang kata, pendakap leher dan Anwar bagai aur dengan tebing, isi dan kuku, memang tak dapat dipisahkan. Satu cara terbaik untuk raih simpati rakyat.


Pada malamnya, Anwar dilihat berada di Tapak Ekspo Seberang Jaya. beliau juga hadir untuk menyampaikan ceramah. Anwar tiba dengan memakai pengikat leher dan terpaksa dibantu ketika menuju ke pentas utama. Muka pun buat-buat sedih. Lagi propaganda untuk raih simpati.


Kita lihat Anwar Ibrahim boleh bergerak ke sana ke mari. Dia berupaya untuk pergi berceramah ke seluruh pelusuk tanah air.

Maka kami nak ingatkan Anwar pada tarikh 13 Julai. Jangan lupa hadir ke mahkamah. Kes liwat akan disebut semula esok. Tak payah la nak beri seribu alasan atau nak berdalih-dalih lagi. Saiful Bukhari akan tunggu kamu di mahkamah.

5 comments:

Anonymous said...

pelakon terhebat si mat sabu n pak nuar ni hehee

Otakku said...

sungguh kartun gelagat pempimpin pakatan nih.

Anonymous said...

Salam...

Keh..keh...

Wajah-wajah petualang negara...

Seorang... Pemfitnah Besar, kaki skodeng(tanya org BM semua tau).

Seorang... Main Jubur...satu Donia tau.... Nabi Tak Mengaku Umat wooooo

Donia...Donia..... inikah tokoh2 pujaan????

he..he.. peliwat pun di puja...!!!!

Anonymous said...

daiiii anuwar sivaji the boss...lu mesti mari itu mahkamah tau. Lu betul gentleman lu jangan kasi postpone itu kes lagi...wa..waa..wa...ala telok kah mau jumpa saiful 13 julai? kalao talak apa mau bikin..tetapi waa 100% pecaya lu mesti mai itu kes punya pasai sebab lu gentleman..,.

Anonymous said...

Memang postpone punya. Gua berani bet.