Monday, April 30, 2012

Ini bukan Unit Amal. Tapi Unit ANJ***. Sila jangan terasa.


PAS dah nafi. Ok lah. Tapi gambar ni bawah ni apa? 
Siapa yang meluru ke aras siapa? 
Adakah kelompok yang berbaju merah itu berlari ke belakang dengan gaya reverse?


Nampak seperti kelompok berbaju merah ini sedang menggempur barisan polis?




 Oh ya..ini BUKAN Unit Amal. Ini Unit Anjing Gila.


Sumber : Mstar

8 comments:

Anonymous said...

hahhahhaha....best, Unit Anjing Gila...

takde gambo trak K-9 yg sumbat diorang ni ke

Anonymous said...

YA.. Unit Anjing Gila tajaan Nik Najis

Anonymous said...

no wonder la. Unit ini ditaja wang tunai oleh Nik Aziz. Sebab tu jadi gila semacam.

Anonymous said...

Agaknya ... hanya Parti Anjing Sesat je yg sanggup menyuruh Unit Anjing Gila ni bertempur untuk mati syahid.

Anonymous said...

Inilah stail orang yang kemaruk nak berkuasa.... satu hari nanti tindakan kau akan dilakukan oleh anak-anak kau kelak menentang kau.... Unit amal konon.... unit amal tolong orang susah, bukan buat orang jadi susah....

Cik Hernie said...

Bangang punya unit.

Anonymous said...

Sdra Sdra Nasionalis1982
Mohon izin

Pada 14hb April 2012 komen saya telah di terima:
NAJIB IStihar POLITICAL FREEDOM GUARANTEED.


A.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib inclusive semua makhluk di Malaysia.
B.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana tiada undang undang yang dapat menghalang pergerakan yang merosakkan struktur negara sedia ada.(deconstructing Malaysia)
C.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib sokong semua jenis civil disobedience.
D.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM beri bebanan yang tak mampu di pikul olih PDRM.

Golongan yang di wakili 2 orang YB YB itu amat bebas untuk menjadi role model kapada AHLI PR.(majlis Pertabalan SPB YDPA)

Tiada sesiapa2 pun tak mampu pertikaikan mulut dan perangai mereka, saperti yang di pamerkan di sessi Parlimen baru baru ini.

Satu hari mimpi ngeri akan jadi reality memalui proses deconstruction bermulai dengan kekalalahan BN di PRU13.
Sudah terlaluan dalam tidakkesopanan dan juga semua perkara yang melibatkan civil disobedience saperti Anti Lynas merata semananjung ,325, April 16 ,Bersih 2 dan Bersih 3, tanglung kong ming mercun besar2an,gerakan GLBT,gerakan murtad seluruhannya Solidarity M,Mansuh PTPTN,cabaran dari gereja, cabaran dari Bar Council,cabaran dari 6.4 juta orang cina sebab Najib sudah GUARANTEE POLITICAL FREEDOM yang di naungkan liberal kelainan transfomasi inklusive blue ocean strategi walk with me walkabout bapak vernakular Gen Y futsal gajets Mr KOOL worldview high income glokal global MUFC MAS AA rock and roll playsafe mansuh AUKU mansuh ISA RRA,suami FLOM 1M.

Pada saya ,Najib sudah mencetus sesuana anarki dan setiap perubahan dasar yang di lancar olih Dasar memarakkan proses deconstruction dan anarki.
Mungkin Najib akan menang di Pekan hanya untuk di lantik Ketua Pembangkang Parlimen selepas PRU 13 ? "

Mereka yang mengambil bahagian BERSIH 3.0 hanya menghidup jaminan Najib , Guarantee Political FreeDom".

Maka saya tanya Najib -- Anda yang buka pintu bagi jalan kapada BERSIH 3. dan lain lain, ada kah lojik mereka itu mampu MENGGULINGKAN KERAJAAN yan terdiri olih semua institusi sedia ada ? Apa sangat ada pada 25,000 (kalau sahih angka itu) peserta ?

dapat lesen besar 1M.
arjuna waspada
chabgkat lobak

Anonymous said...

Pada 28/08/2009 demonstrasi kepala lembu jadi isu panas menggemparkan negara. Banyak laporan polis telah dibuat. Kita tidak hairan jika pihak kuil Hindu dapat sokongan kaumnya. Apa yang menghairankan sikap pemimpin Islam PR yang keluarkan pelbagai fatwa konon demo kepala lembu menghina anutan agama lain. Pada 04/09/2009 Harakah tuduh UMNO dalang kepala lembu. Kenapa setiap bantahan penduduk pemimpin PR salahkan UMNO?. Kenapa pemimpin dan blog pro PR membela pihak yang buat provokasi kepada penduduk Islam?. Melayu bawa kepala lembu jadi isu sensitif sedangkan pengunjung kuil tidak peduli pun sensitiviti penduduk Seksyen 19?. Aktiviti kuil mengganggu ketenteraman awam dikawasan majoriti Islam. Kenapa ada sikap double standard dalam isu kuil itu?. Pada April 2008 bendera PAS dan PKR digantung pada papan tanda PKNS, pemuda kuil kata dua parti sokong kuil tak payah pindah?. Kenapa bendera parti Islam berkibar disitu?. Pada 26/07/2008 pengunjung kuil buat perarakan bergendang bawa patung besar waktu tengah malam jam 1 pagi, suasana malam itu kecoh. Tetapi tidak ada tindakan susulan selepas aduan dibuat kepada wakil rakyat walaupun ada ugutan bunuh pada malam itu. Malah gangguan semakin kronik hingga Dis 2008 penduduk minta bantuan NGO. Kedatangan NGO diserang Khalid Samad (semak minaq jinggo 08/01/2009 Ahli Parlimen pertahan kuil). Berderet artikel Khalid Samad menuduh NGO sebagai gerombolan UMNO buat provokasi kepada kuil Hindu. Kenapa Khalid Samad membela pihak yang buat provokasi kepada penduduk?. Kenapa wakil rakyat tidak peduli situasi sukar, tekanan emosi dan risiko yang dihadapi penduduk ketika itu?. Adakah YB Khalid menunggu keadaan jadi kritikal baru hendak membantu?. Kenapa YB Khalid tidak persoalkan kenapa pihak kuil enggan keluar walaupun sudah beberapa kali diarahkan pindah?. Kenapa kuil kecil itu dimasukkan elektrik, air dan dibesarkan tanpa pelan dan permit PBT walaupun mereka tahu disitu tapak rumah PKNS?. Pada tahun 2006 dan 2007 penduduk buat aduan kepada Sultan Selangor, BPR dan Biro pengaduan Awam JPM. Pada 29/12/2007 BN lulus kuil pindah ke Seksyen 22. Selepas PR berkuasa Mac 2008 pemindahan kuil dibatalkan dengan alasan tapak itu jauh kedalam. Semasa BN pihak kuil disokong pemimpin mereka, tetapi semasa PR disokong pemimpin Islam. Gangguan kuil semakin menjadi-jadi hingga berlaku pelbagai ugutan. Aduan penduduk tiada tindakan, bila minta bantuan luar Khalid Samad buat pelbagai tuduhan. Pada Januari 2009 NGO hantar memorandum desak kuil pindah. PR bersetuju pindahkan kuil ke Seksyen 23. Penduduk Islam bantah tidak mahu kuil besar dibina dikawasan mereka. Mereka persoalkan kenapa surat pesetujuan pemindahan kuil dari Seksyen 19 ke Seksyen 23 pada 07/05/2009 ditanda tangani oleh YB Rodziah, YB Khalid Samad dan wakil kuil sahaja?. Kenapa tiada wakil penduduk Sek 23 dipanggil dalam mesyuarat itu?. Pagar tapak kuil satu ekar di conteng penduduk kerana marah, tetapi MB Selangor tegas hendak teruskan bina kuil disitu. Kenapa pemimpin PR tidak menjaga sensitiviti masyarakat Islam?. Bantahan penduduk Sek 23 tidak dipedulikan. Selepas demo kepala lembu kuil tidak jadi dibina di bersebelahan padang permainan Seksyen 23, kuil Seksyen 19 dipindahkan bersebelahan kilang Nitto Denko. Seramai 6 penduduk dan 6 NGO terpaksa turun naik mahkamah kerana demo kepala lembu. Pemimpin PR menuding jari kepada pihak lain demi untuk menutup kesilapan mereka sendiri. Sebuah filem dokumentari ditayangkan di Menara PKNS pada 16/10/2010 memaparkan kesah kumpulan penduduk Melayu menentang pemindahan kuil dari Seksyen 19. (http://freedomfilmfest.komas.org/fff/kisah-tauke-mancis-minyak-tumpah). Wakil Rakyat Shah Alam salahkan UMNO dalam isu kuil Seksyen 19 dan bantahan penduduk Seksyen 23. Isu kuil itu menyerlahkan sikap pemimpin politik Islam berprasangka buruk sesama Islam tetapi amat toleransi dengan puak kafir. Masalah diSek 19 berpanjangan akibat pemindahan kuil ke Seksyen 22 dibatalkan dan hanya selesai pada 02/02/2012 selepas campur tangan NGO Islam dan jadi isu Negara 2009.