Wednesday, May 5, 2010

Sekarang siapa yang politikkan siapa?

Tengok sajalah gambar di bawah ni. Malas nak tulis panjang-panjang. Biar gambar sahaja yang berbicara. Sebenarnya hati aku masih keliru. Keliru dengan statement "tolong jangan politikkan kematian Aminulrasyid". Tapi sekarang...ahhh macam 'dijemput' pula. Maaflah tuan tuan dan puan puan...dulu aku rasa simpati...sekarang dah timbul rasa meluat pulak.


3 comments:

Anonymous said...

hobi terbaru - buat sidang media...

Anonymous said...

Benar..agaknya nak cover kesalahan sebab itu buat kenyataan sebegini. Anyway, elok kita rakam dari hari satu sehingga bila dia orang ni dah habis modal nak buat kenyataan kita tgk mana tau kalau dah "Teruja" nak buat statement kan nanti terpacul juga kesilapan. Kenyataan yang diberikan pun tak kosisten.

Media Cyber said...

kawan arwah tu penipu! mana dia medical report yang boleh sahkan dia dibelasah?
muka pun macam penjenayah.

shamsul botak saja nak cari populariti. tentera yg mati kena langgar anak ke nak dibela sampai macam ni? Dasat sungguh halatuju pakatan rakyat ni.