Thursday, July 8, 2010

Kalau betul ANAK jantan, berdebatlah dalam mahkamah.


Semua orang dah tahu yang Suara Keadilan akan di saman RM200 juta oleh FELDA.

Perahu yang terlajak masih boleh diundur walaupun kita tahu perahu memang tiada gear reverse. Tapi kalau dah terlajak tulis, terlajak cetak, dan terlajak jual, memang dah tak boleh diundur. Saman tetap saman.

Suara Keadilan boleh start buka tabung sumbangan. Sapa-sapa yang rasa simpati kepada akhbar tersebut bolehlah menderma wang ringgit. Mana lah tahu kemungkinan kamu kalah dalam kes tersebut. Mana nak cari duit. Tak kan nak jual pasir lagi?

Memang ada baiknya saman ni dibuat. Gelanggang akan dibuka di mahkamah. Jadi, kita akan tahu siapa memfitnah siapa. Siapa betul siapa salah.

Kepada Persatuan Anak Peneroka Felda(ANAK) yang cabar Ahmad Maslan untuk berdebat tu lupakanlah niat kamu. Tak perlulah kamu terhegeh-hegeh hantar surat debat kepada beliau. Jika kamu betul-betul ANAK JANTAN, bersemuka dan berdebatlah di dalam mahkamah. Kamu boleh jadi saksi dalam membela artikel yang ditulis oleh Suara Keadilan. Dedahkanlah apa jua ‘fakta sebenar’ yang kamu ada.


4 comments:

Anonymous said...

ANAK jantan yang pengecut. Gila glemer. hehehe...publisiti murahan.

Anonymous said...

PKR boleh sediakan kotak derma setiap kali ada ceramah fitnah mereka.

Megat Alam Gempita said...

Bayar saman dulu baru bicara soal debat tu beb...
Lagi banyak fitnah dalam debat tu nanti lebih banyak saman ko kena bayar. Duit saman tu boleh digunakan buat jalan raya, longkang, tandas awam kat Felda.

Anonymous said...

aku rasa akan ada kes tangguh bertahun tahun lamernya...