Tuesday, September 13, 2011

Tahniah PDRMSHAH ALAM: Polis Selangor menahan lapan lelaki termasuk dua pelajar Tingkatan Lima dan dua pengawal keselamatan sebagai suspek rompakan bersenjata secara berkumpulan di dua buah restoran mamak pada 28 Ogos dan 8 September lepas di sini.

Ketua Polis Selangor, Datuk Tun Hisan Tun Hamzah berkata, suspek pertama ditangkap di Pangsapuri Rimba Jaya, Klang pada 8 September pukul 11 malam selepas rompakan ke atas restoran mamak dilakukan pada pagi hari yang sama.

Penangkapan suspek pertama membawa kepada penahanan tujuh lagi suspek sehingga Ahad lepas (11 September) dan kesemua suspek yang berumur antara 17 dan 27 tahun itu ditahan reman sehingga Khamis ini, katanya kepada pemberita di sini, Selasa.

Bagaimanapun, beliau berkata polis masih mencari seorang lelaki dikenali sebagai S.Veeramuthu, 19, dari Kapar bagi membantu siasatan berhubung kes itu. - Mstar

Tahniah PDRM! Semoga dengan penangkapan suspek ini akan dapat menyelesaikan kes samun restoran mamak di Shah Alam. Kecik-kecik tak nak mampos, dah besar menyusahkan orang!

5 comments:

pussyman said...

Tahniah PDRM kerana berjaya menangkap penyangak keling ni.Dalam lokap kasi tarok terok2 biar dia menyesal dilahirkan ke bumi ni

Anonymous said...

skong.. keling anjing..

Anonymous said...

belasah je geng ni cukup2.. jangan la pulak geng hak asasi & geng majlis peguam lak datang defend mangkuk2 ayun nih..

c'mon PDRM.. aku sokong polis..

Anonymous said...

tibai hanjing ni cukup2.
berani dia gugat orang Islam nak bersahur!

Anonymous said...

potong kaki kanan dan potong tangan kiri ok gak, biar tak leh nyamun lagi

Haramjadah punya keling

patutla hati aku dari kecil benci keling ....